O Nama

Firma HORECA AS se od 2014. godine uspešno bavi prodajom i uvozom mašina za pakovanje kao i proizvodnjom, pakovanjem i distribucijom reklamnog šećera za ugostiteljstvo, ugostiteljskog meda, keksa, reklamnih salveta sa Vašom štampom i još mnogih drugih proizvoda vezanih za ovaj segment ugostiteljstva.

U našoj ponudi se nalaze ugostiteljski proizvodi kao što su:

reklamni šećer, reklamne kašičice, reklamni čoko draže, reklamne salvete, reklamni med, reklamne šibice, reklamni keksići i još mnogo toga...

Iz ponude izdvajamo i prodaju mašina za pakovanje zrnastih proizvoda i flow pak mašina za komadno pakovanje raznih dimenzija, garancija i obuka obezbeđeni, više informacija na stranici (Mašine). Za jako kratko vreme smo stekli veliki broj klijenata i pozicionirali se u sam vrh u ovoj oblasti usluga, a to sve zahvaljujući našem timu ljudi koji Vam nudi brzu realizaciju Vaših zahteva oko dizajna i izgleda proizvoda, visoki kvalitet folija i ambalaže u koje se pakuju Vaši proizvodi, brzu i tačnu isporuku. Sve navedeno su već mnogi prepoznali, budite i Vi jedan od njih, jer kao što naš slogan glasi:

„HORECA AS je uvek tu za VAS“!!!

o-nama
o-nama